VVH SDH Černovír

dscf1959Letošní VVH proběhla 17.12.2016 v sále hostince U Bobše v Černovíru. Starostka Zuzana Mačátová zahájila jednání. Program jednání byl schválen. Sál byl skoro celý zaplněn hasiči. Dostavili se i hosté z SDH Lanšperk, Hylváty, Knapovec a Ústí n.O. I. Předsedkyně Místní skupiny Českého červeného kříže Černovír. Starosta města Ústí nad Orlicí Petr Hájek a místostarosta Jiří Preclík. 

Na úvod předvedli svůj kulturní program naši mladí hasiči. Opět měl veliký úspěch. Poděkování patří především vedoucím za nacvičení. Program rychle ubíhal. Byly předneseny zprávy O činnosti, pokladní a KRR za rok 2016. Návrhová komise přednesla Plán činnosti na rok 2017.

V diskuzi se se svými zdravicemi vystřídali všichni hosté. Potom se předávalo ocenění členům. Čestné uznání sboru obdrželi: Iva Špinlerová, Jan Severa a Monika Kulhánková.
Medaili Za příkladnou práci obdrželi: Lukáš Franz, Stanislav Hylák, Tomáš Koudelka a Jitka Faltusová.
Čestné uznání Krajského sdružení hasičů Pardubice obdrželi Luboš Zachař a Jiří Dostál.
Medaili sv.Floriána František Diblík.
Čestné uznání ústředí SH ČMS a Medaili Za aktivní práci v jednotce obdržel Jiří Hubálek, který v minulých dnech oslavil šedesátku.

Od stražaků Stary Waliszów, které vedl prezes Jan Szkwarek, dostali členové odznak k 15-ti letům trvání naší společné družby. František Rous, Zuzana Mačátová, Lubomír Pirkl, Jaroslav Langr, Pavel Felgr, Ivan a Ludvík Špinlerovi a další.

O závěr se postarali naši dorostenci se svými vedoucími. Zazpívali písničku o práci celého výboru sboru. VVH skončila v 18.00 hodin, program byl naplněn. Potom následovala společná večeře a pro zájemce ještě večerní posezení.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
dscf1959
dscf1963
dscf1966
dscf1968
dscf1970
dscf1983
dscf1976
dscf1985
dscf1992
dscf2009
dscf2018
dscf2031
dscf2019
dscf2035
dscf2043
NezařazenéPermalink