Turnaj MH v šipkách

sipky_05V pátek 24. 2. 2017 proběhl turnaj v šipkách mladých hasičů. Sešli jsme se v 16:30 v černovírské tělocvičně, kde byly přichystány různé disciplíny. Po krátké rozcvičce jsme si řekli všechny potřebné informace a šlo se soutěžit. Připraveno bylo pět disciplín – střelba z luku, házení na koš, hod šipek na terč, hod míčků na terč a strefování branek florbalovou hokejkou. Soutěžící měl vždy 3 pokusy na každém stanovišti. Protože byly děti moc šikovné a rychlé, udělali jsme dvě kola. Dohromady se turnaje zúčastnilo 11 dětí, které byly rozdělení do 2 kategorií. Mladší děti (školkáčci + první třída) a straší děti (druhá třída + výš).

V mladší kategorii se umístil Vládík na 3. místě, Matyášek na 2. místě a 1. místo obsadila Evelínka. Ve starší kategorii byla Danielka na 3. místě, Verunka na 2. místě a Pavlínka na 1. místě.

Turnaj v šipkách jsme si všichni užili a těšíme se na další společné zážitky.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
sipky_01
sipky_02
sipky_03
sipky_05
sipky_04
sipky_07
sipky_06
sipky_08
sipky_09
sipky_10
sipky_11
sipky_13
sipky_12
NezařazenéPermalink