Holá, holá, slet čarodějnic volá!!

Tolik čarodějnic v Černovíru ještě nebylo. Slétli se 30. dubna na 17:00 hod před hostinec U Bobše a stálo to opravdu za to!

Čtyři hodinky plné zábavy, soutěží a zážitků jsme si připravili pro občany Černovíru i lidi z blízkého okolí. Hned na začátku jsme postavili májku, která se připravovala během celého týdne. Májka pak zdobí naši vesnici celý květen. Poté přivítala starostka našeho sboru všechny přítomné a seznámila je s programem. A pak už začali soutěže, například: čarodějnické ski, skákání v neposedném pytli, soutěže družstev s použitím čarodějnické kostky, házení míčku do hladové čarodějnice a další. Za splnění soutěží dostaly děti sladké odměny. Vyhodnotili jsme také 3 nejčarodějnější vyrobené čarodějnice. Děti si odnesly pěkné dárky.

Některých soutěží se zúčastnili i rodiče dětí. Jejich odměnou nebyli sladkosti, ale lahodný mok. V 19:00 hod pak proběhla přehlídka těch NEJ černovírských čarodějnic a to všech věkových kategorií, od půlroční krásné malé čarodějky až po ty trochu starší :-). Odborná porota sestavená z členů jednotlivých složek, které v Černovíru fungují, vybrala dvě vítězky – juniorka – Pavlínka Mičková a – seniorka – Leonka Hainzová. Obě čarodějky dostaly krásné ceny. Hudba hrála, oheň plápolal a všichni zúčastnění si mohli opéct vlastní dobroty. Po setmění jsme prošli vesnicí s lampionky a vyrobenými čarodějnicemi. Ty jsme pak na ohni spálili a ukončili tak tento den, který se v Černovíru řadí k tradičním akcím, které pořádáme.

Tak za rok zase NA VIDĚNOU dámy!!



NezařazenéPermalink