Okresní kolo ZPV v Horní Čermné

Letos jsme se vydali na podzimní okresní kolo hry Plamen – Závod požárnické všestrannosti do Horní Čermné. Do nového ročníku hry Plamen jsme letos zapojili družstvo jak mladších, tak starších žáků. Závodu požárnické všestrannosti se zúčastnily dvě hlídky mladších a jedna hlídka starších žáků.

V sobotu, 7. října, jsme se sešli v 6:45 hodin u naší hasičské zbrojnice. Nasedli jsme do Iveca, Fordu a jednoho osobáku a hurá na závody. Ihned po příjezdu jsme zabrali lavičky a začali jsme řádit na hřišťátku, které jsme měli vedle stanu. Po nástupu jsme měli ještě dost času na hraní, a tak si někteří hráli s míčem, jiní se houpali na houpačkách a blbli na prolézačkách. Naše hlídky mladších i starších žáků se dostali na řadu asi ve tři čtvrtě na dvanáct a po dvanácté hodině jsme byli zase všichni spolu. Převlečení a napapaní jsme zase začali blbnout a to nám vydrželo až do závěrečného nástupu.

Naši mladší žáci se umístili na krásném 7. místě a starší žáci na 29. místě.


Okresní kolo dorostu

V Horní Čermné se také uskutečnilo okresní kolo dorostu. Ve starších dorostencích se Lukáš Rosa umístil na 4. místě. Hanča Kulhánková soutěžila ve starších dorostenkách a umístila se na krásném 2. místě. Nikolka s Luckou soutěžily za mladší dorostenky, kde Nikolka obsadila 7. místo a Lucka 8. místo.

Všem zúčastněným gratulujeme a přejeme jim mnoho úspěchů do dalších závodů.


Mladí hasičiPermalink