Zábava v parku Mirakulum

Psala se neděle 17. 6. 2018, půl osmé ráno, všichni rozespalí, ale natěšení. Natěšení na co? No přeci na výlet! Letos jsme se vydali trochu dál, až do Milovic u Nymburka do Parku Mirakula. Cesta byla pro některé stráááášně dlouhá, ale stálo to za to.
Jakmile jsme přijeli, všichni jsme se těšili, co dnes zažijeme.
Nejdříve jsme dostali náramky, kdybychom se náhodou ztratili (což se naštěstí nestalo), pak ještě oběd a hurá na první atrakce. Vydali jsme se na velkou trampolínu a různé prolézačky, poté jsme se přemístili k obřímu hradu, ale mezitím jsme se stihli nechat potetovat. Kdo chtěl, mohl si vybrat různé motivy a už si jen vystát frontu. Chvilku jsme zase řádili, vedoucí si dali ledové kafíčko, pak společné focení a hurá na očekávaný vodní svět. Cestou jsme vlezli do výběhu malých koziček, taky jsme si trochu zazpívali, ale pak už jsme ten vodní park konečně našli.
Počasí nám přálo, takže jsme se vůbec vody nebáli a jen co jsme se převlékli, už jsme byli ve vodě. Někteří celou dobu točili kolem, stavěli hráze anebo se prostě s kamarády klouzali, koupali a dováděli ve vodě. Vedoucí se také vody nebáli, tak s námi dováděli, jako malé děti :-D.
Nikomu se odcházet od vody nechtělo, ale museli jsme. Našli jsme další prolézačky, lanový park, skluzavku na nafukovací kruhy a vysokou sopku, po které se dá lézt. Ještě jsme se dostatečně vyblbli, ale bohužel čas byl neúprosný a i my jsme museli park opustit.
Cesta domů uběhla celkem rychle, někteří na chvilku usnuli, ale opravdu jen na chviličku. Jako vždy, vedoucí byli unavení víc než děti, ale to bude tím, že jsme si všichni tento krásný den užili.
Sláva nazdar výletu! Přijeli jsme domů ve zdraví, spokojení a plni nových zážitků.
Tak zase za rok, na nějakém dalším výletu!

Mladí hasičiPermalink