Bowlingový MATCH

Březen patří k měsícům, ve kterém začínáme se sportovní aktivitou. Tou první akcí, při které rozhýbeme naše těla, je tradiční česko polský bowlingový turnaj. 26 hasičů z Černovíru a 15 hasičů z OSP Stary Waliszów si poměřilo své dovednosti v sobotu 16. 3. 2019 od 14.00 hod ve Sportcentru Radava.
Turnaj začal klasicky, rozdělili jsme se do družstev a bowlovali. Po prvním odehraném kole, došlo k přesunu, kdy na dráze číslo jedna hráli ti nejlepší a na dráze číslo osm naopak ti, kterým se v prvním kolo moc nedařilo. Do 17.00 hodin jsme stihli necelé čtyři hry. Do celkových výsledků se nám ale počítali pouze ty 2 nejlepší.
Bylo zajímavé, jak se v průběhu turnaje měnil „um“ jednotlivých hráčů. V prvním kole například naházeli pouze 80 bodů, ale v druhém kole už to bylo 140. Nic to ale nezměnilo na faktu, že vítězem mezi muži se opět stal Jirka Dostál, druhé místo obsadil Lukáš Franz a třetí byl Milan Mačát. U žen se vítězkou stala Iva Špinlerová, která exelovala i mezi muži, druhá byla Leonka Felgrová a třetí Věra Špinlerová. Každoročně máme připraveno pro hráče malé překvapení, tentokrát to bylo vyhodnocení nejlepšího a poté toho méně zručného manželského páru. Tím nejlepším se stala Leonka a Petr Felgrovi a tím za nimi o něco zaostávajícím párem byla Dorota a Gerard Szkwarek.
Děkujeme Městu Ústí nad Orlicí za podporu této akce. Akce byla podporována z Programu Interreg V-A Česká Republika – Polsko 2014 – 2020

NezařazenéPermalink