K mladým hasičům přišel Ježíšek!

Jeeee, Vánoce se zase blíží a do naší hasičské zbrojnice přišel Ježíšek (6. – 7. 12. 2019). Postupně jsme se všichni sešli, odložili věci na dámském záchodě a besídku začali trénováním básniček na Výroční valnou hromadu. Překvapivě nám to docela šlo, tak jsme se mohli přesunout ke hraní her. V mezičase jsme se vždy občerstvili cukrovím, ovocem a jinými dobrotami, které byly na stole.
Ve skupinách jsme si zahráli např. Kolik rukou, kolik nohou, Lidské pexeso nebo Poznej písničku. Dost jsme se nasmáli, ale také pořádně vyhladověli, takže jsme se nemohli dočkat večeře. Ta přijela kolem 7 hodiny, ale jaká! Tři druhy pizzy! Každý si s chutí vybral, kterou má rád, poté si případně přidal, no prostě paráda.
Abychom se ještě unavili a vyvětrali, vyrazili jsme na procházku po Černovíře zakončenou zpíváním koled u našich vánočních stromků (zněli jsme jako opravdový sbor :-D). Než jsme se vydali zpět, zapálili jsme si dlouhé prskavky a společně si užili vánoční atmosféru.
V hasičárně na nás čekala obrovská nadílka. Když jsme se usadili, ještě jsme si zazpívali, pak popřáli Páje k narozeninám a začali rozdávat a vybalovat dárečky. No, a pak už byl čas přesunout stoly a židle na chodbu, abychom měli dost prostoru na karimatky. Hotel Transilvánie 3 některé uspala, jiné spíš probudila, ale nakonec všichni usnuli.
Ráno jsme si pustili pohádku S čerty nejsou žerty, sbalili si věci, nasnídali se, zopakovali básničky a pomalu se rozešli domů.
Letošní besídka je za námi, ale Vánoce před námi. Proto všem přejeme klidné prožití svátků vánočních v kruhu rodinném a hlavně hodně zdraví do nového roku 2020.

Mladí hasičiPermalink