Vánoční besídka mladých hasičů

A je to tady! Vánoce se blíží a my hned zkraje prosince měli vánoční besídku. V pátek 1. prosince jsme se všichni mladí hasiči sešli v naší hasičské zbrojnici vybaveni spacáky, karimatkami, cukrovím a hlavně dobrou náladou.
Začátek byl trošku chaotický, není čemu se divit, je nás přes 20 dětí, ale když jsme byli všichni, mohli jsme začít. Zahráli jsme si kočičku, lidské pexeso, židličky, kdo si přesedl atd.
Také jsme si zatancovali ptačí tanec a honem ke stolu. Večeře byla vynikající, rychlé vyhodnocení bowlingu a honem ven na procházku po Černovíru. U našeho černovírského stromečku jsme si zapálili prskavky, vyfotili se, zazpívali a celí zmrzlí jsme šli rádi do vyhřáté hasičárny, kde nám Ježíšek nechal překvapení.
I letos jsme byli asi velmi hodní, protože každý z nás dostal modrý hasičský batůžek a pěnu do koupele. Kdo chtěl, mohl obdarovat své kamarády, takže radost z dárků byla nekonečná. Ještě jsme si bouchli rychlé špunty, několikrát zkusili básničku na VVH a mohli jsme se pomalu připravovat do spacáků. Vedoucí nám zatím přichystali kino, kde se promítal Mimi šéf. Také každý dostal svítící náramek, asi abychom se nebáli. Po skončení filmu jsme se ještě více zachumlali a v klidu usnuli.
Ráno nás bohužel probudil Lukášův budík, pouze Lukáše nevzbudil, ale aspoň jsme měli další pohádku. Když byla připravená snídaně, museli jsme vstát, ale i u snídaně jsme mohli pokračovat ve sledování. Když jsme měli plná bříška, zkusili jsme básničku a pomalu si pro nás přicházeli rodiče.
I letos jsme si besídku všichni užili a těšíme se na další společné akce.

Děkujeme všem, kteří nám pomohli s vánoční besídkou mladých hasičů a přejeme mnoho zdraví a úsměvů do roku 2018.

Mladí hasičiPermalink