Okresní kolo ZPV v Kláštěrci nad Orlicí

Na letošní podzimní kolo ZPV jsme se vydali v sobotu 5. 10. 2019 do Kláštěrce nad Orlicí. Bohužel nám počasí nepřálo a již od rána pršelo, ale co bychom to byli za hasiče, kdyby nám voda vadila.
Jako první jsme na trať vyslali hlídku starších (Lucka, Monča, Danča, Jirka, Pája) se startovním číslem 1. Ale trestné body lepší nepočítat… 6 špalíčků zůstalo stát, azimut špatně a jedno nepřekonané lano, čímž si toto družstvo vysloužilo 31. místo ze 42 kolektivů.

Za to mladším se dařilo o mnoho lépe. Se startovním číslem 24 vyrazila na trať nejprve hlídka A (Eliška, Filip, Péťa, Ondra, Verunka) a po osmi minutách i hlídka B (Verča, Adélka, Matyáš, Kubík, Matěj). Obě hlídky sestřelily 6 špalíčků, měly jeden uzel špatně a hlídka B špatně uvázala ruku. Hlídka A se umístila na 8. místě a hlídka B na 18. místě. V celkovém součtu se naše družstvo mladších umístilo na krásném 7. místě ze 38 kolektivů.

Když jsme zrovna nebyli na trati, seděli jsme v jídelně, kde bylo krásné teplíčko a většina z nás hrála hry na mobilu… Na oběd jsme si museli vystát dlouhou frontu, ale nakonec si každý pochutnal a nadlábl se dosyta.

Okresní kolo DOROSTU

I dorostenci v sobotu bojovali ze všech sil, ale bohužel to na bednu nestačilo. Na trať vyrazilo sedm jednotlivců, naštěstí se všichni vrátili ve zdraví, ale tolik se nedařilo.

Mladší jednotlivci:
Jiří Láslo – 6. místo
Ondřej Plašil – 8. místo

Mladší jednotlivkyně:
Daniela Kubcová – 4. místo
Pavla Mičková – 6. místo
Monika Burešová – 7. místo

Střední jednotlivkyně:
Lucie Pirklová – 7. místo
Lucie Burešová – 8. místo

Všem závodníkům gratulujeme a přejeme mnoho sil do nové sezóny 2019/2020.

Mladí hasičiPermalink