Říjen patří okresním kolům mladých hasičů

Letos jsme se na podzimní kolo hry Plamen vydali do Kunčic v sobotu 6. 10. 2018. Již od rána bylo slunečné počasí, které nám dodávalo energii po celý den. Naše hlídka starších žáků měla startovní číslo 13, tudíž na řadu přišla o půl 11. Na trati se jim dařilo, pouze 4 špalíčky se ani nehnuly a zbytek disciplín byl bez trestných. Mladší žáci obdrželi startovní číslo 25, takže na start se hlídka A dostala po dvanácté hodině a hlídka B deset minut poté.
Hlídce A se nepovedl jeden uzel a na střelbě spadly jen 3 špalíčky, ale hlídka B nás opravdu překvapila, kdy doběhla pouze s 11 trestnými ze střelby.
Největší zábavou pro celý sobotní den byly barvy na tělo, fotbal a šťourání se v zemi.
Celkově se naši mladší žáci umístili na 19. místě ze čtyřiceti kolektivů a starší žáci na krásném 10. místě ze čtyřiceti pěti kolektivů.

Moc gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů na jarním kole!

Okresní kolo dorostu

Nejen okresní kolo hry Plamen probíhalo v Kunčicích, ale i okresní kolo dorostu. Do dorostenců nám dorostly 3 dívky, 1 chlapec a přibyly 3 nové členky. Nervozita byla obrovská, protože pro některé to byl úplně první závod za dorost. Nějaké chybičky se na disciplínách objevily, ale to do dalšího závodu ZPV dopilujeme. Bohužel Pavlínka závod nedokončila, kvůli bolesti kolene.
VÝSLEDKY
Střední jednotlivkyně:
Lucka Pirklová – 4. místo
Nikča Rosová – 12. místo
Mladší jednotlivkyně:
Monča Burešová – 7. místo
Lucka Burešová – 8. místo
Danča Kubcová – 9. místo
Eliška Hermanová – 10. místo
Mladší jednotlivci:
Jirka Láslo – 9. místo

Všem soutěžícím gratulujeme nejen k výsledkům, ale i za odhodlání a stále dobrou náladu a přejeme mnoho úspěchů a rychlé nohy v jarním kole.

Mladí hasičiPermalink